Muhteşem Yüzyıl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)

5 posters
YazarMesaj
^Burcu~
Alışan Üye
Alışan Üye
^Burcu~

Doğum tarihi : 22/11/97
Lakap : Profesör (:

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Empty
MesajKonu: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Cuma Şub. 18, 2011 3:41 pm

Bu sistemin adı Illuminati. Sistem, dünyayı ele geçirmiş durumda. ÖZELLİKE MÜZİK PİYASASI, inanamayacağınız şarkıcılar bilinçli-bilinçsiz olarak bu sisteme hizmet etmekte. Dünyayı yöneten büyük para babaları, misyonerler vs. istedikleri kişileri çıkarıp, istedikleri kişileri indiriyorlar. Sistemin Masonlarla da bağlantısı var. Kendilerine karşı çıkan herkesi ya ortadan kaldırıyorlar, ya da sindiriyorlar. Micheal Jackson ve Tupac Shakur'un bu yüzden öldüğü %90 doğru.

Bu paylaşımımda sadece müziğe deyineceğim. Illuminati başlığı altındaki müzisyenler, şeytani bir sistemin kuklası durumunda çünkü dünyayı yönetenlerin istediklerini yapmazlarsa popüler olmaya devam edemez veya ortadan kaldırılırlar. Bu sistem herkesi Mason ve Yahudi bir "köle" yapmak istiyor, kendilerini sevdirebilmek için de toplumun beğendiği en popüler müzisyenleri seçiyorlar. Dünyayı yöneten kapalı bir örgüt gibi aslında, sadece varolduğunu bilebiliyoruz. Şimdi dünyayı ele geçirmeye çalışan sistemdeki ünlüleri merak mı ediyorsunuz? Başlayalım o zaman.

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   37921332

Yukarıdaki yaratığın ismi Baphomet. Üstü kadın, altı erkek olan iblis. Satanizmde cinsellik büyük bir ibadet şeklidir. Dolayısıyla bu iblis cinselliği simgeliyor. Ve Hristiyanlıkta Lucifer/Şeytan(Işığı Getiren Melek) bir melek olarak geçer. Bu melek, Tanrıya isyan edip diğer meleklerin bir kısmını da ayaklandırmış ve bu yüzden Cennetten yeryüzüe sürülmüştür. Meleklerin de cinsiyeti yoktur. Ne erkek ne kadındır. Bu yüzden şeytan taparlar tarafından ne erkek ne kadın olarak gösterilmiştir.

1. LADY GAGA

Bu soytarı da feci halde popüler olarak pompalanan "şeytanlar" arasında. Konserleri ve resimleri gizli mesajlarla dolu.

Bu sisteme hizmet ettiğini "resmen" gözümüze sokuyor.

Bir röportajında "Gücünüzü nereden alıyorsunuz?" sorusuna "Ailem ve arkadaşlarım" diye cevap verirken saçını düzeltir gibi yapmış, bir gözünü kapamıştı. (Yani ailem ve arkadaşlarım sözde, aslında tek gözü işaret etmeye çalışıyor)

Birkaç resim koyacağım ama araştırırsanız Lady Gaga'nın daha bir sürü resmi olduğunu göreceksiniz bu konuyla alakalı.

Taktığı boynuzlar, özellikle yaptığı tek göz pozları, kıyafetleri vs. hep bu yüzden.

Little Monster diye diye milyonları peşinden sürüklüyor. Zaten amaç da kendini sevdirtmek, ağına düşürtmek.

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   04f79313

Tek göz, dikkat ederseniz bir üçgen. Kur'an-ı Kerim'de geçen yaratık Deccal'i biliyorsunuzdur. Tek gözlüdür ve dünyada bir gün kaos yaratacaktır. Herkes bu yaratığı öcü sanıyor aslında bu bir şeytandır ama illaki canavar olması gerekmiyor. Tek gözü işaret eden şeytan ruhlu insanlar oldukça dünya kirlenmeye devam edecek. Bu tek göz sistemin en popüler simgelerinden biri. Her dinde "tek gözlü" bu yaratık Deccal'den korkuyla bahsedilir. İşte yukarıdaki göz de şeytani bir "tek" göz. Babillerden, Mısırlılardan günümüze kadar ulaşmıştır

2. TARKAN

Maalesef. Tarkan'ın son 3-4 albümü fiyaskoydu.

Nasıl yeniden şöhret olabilirdi?

Ancak yeni stiliyle o da nasıl kullanıldığını açığa vurmuş oldu.

Masonlar, bu sistemin yaratıcıları vs. Türkiye'de halkın uyandığını görünce popüler birini seçmek durumundaydı ve bu Tarkan oldu.

Çünkü aynı zamanda sevilen biriydi, hayranlarını yanına çekebilirdi.

Bundan sonra popüler olarak pompalanmaya devam edecektir çünkü o da artık tek gözlü bir şeytan. (Yandaki resimlerde bulunmaktadır)

3. JAY-Z

Üçgeni ve içerisindeki tek göz simgeleyen müzisyenlerden sadece bir tanesi. (Resimleri yanda aşağı indikçe görebilirsiniz)

4. MADONNA

Müzik aleminin en ünlülerinden birisi Madonna da bu sistemin içerisinde.

PEKİ YA KARŞI ÇIKANLAR?

Eminem, Tupac, Micheal Jackson, Bob Marley gibi ünlüler bu sistemin farkındaydılar ve önüne geçmek için savaş verdiler.

Eminem dışında hepsi öldü.

Tesadüfi (!) rakamlarla. 25 yaşında, 25 Aralık'ta vs. Özellikle Micheal Jackson'ın They Don't Really Care About Us adlı "yasaklanan" videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.

TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının "Beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar" dizelerini söyler Micheal Jackson.

Daha sonra yeniden duvarın önünde "Ama asla beni ele geçiremeyecekler." demiştir. (şarkı sözlerinin bu tek gözlü duvarın önüne denk gelmesi imkansız.)

Çünkü Micheal Jackson, dünyayı kendine "sevgiyle" bağlamış bir efsaneydi.

Taciz vs. gibi komplolara maruz kaldı çünkü o bu sistemde değildi. Bir yerde ayağının takılıp düşmesi gerekiyordu ve giderek şöhreti darbe yedi.

Bu sistem istemediği herkesi yutuyor.

Eminem de bu sisteme karşı çıkanlardan biri ve eğer susmazsa, kariyerini bırakmazsa ölecek.

Göreceksiniz. Çünkü sistem dediğim gibi istemediği herkesi yutuyor.

Lady Gaga'ya ödül verdiği sıradaki korku dolu bakışlarını kıyafetinden dolayı mı sanıyorsunuz? Tabii ki hayır.

O kıyafetteki sembolden dolayı dehşete düşmüş
tü.

NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT:

Arkadaşlar ben yetişsin diye gerçekten "çok kısa" anlattım. Yeterli gelmeyebilir. Lütfen bu İlluminati illetini siz de araştırın ve okuyun. Özellikle İngilizcesi iyi olanlar zaten olayın içine gireceklerdir. Şimdi komik ve inandırıcı gelmiyor olabilir ama bu gerçekten böyle. Facebook'da bunla alakalı Türk grupları da var. (Deşifre vb. gibi) Lütfen araştırın arkadaşlar, önemli bir mesele çünkü.

Ve daha Beyonce, Paris Hilton, Britney Spears, Maroon 5, Shakira gibi sığdıramadığım bir çok ünlü var...

KANIT OLARAK RESİMLER !

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   F37b806e

Baphomet'in boynuzları.

...

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Df16eb79

Masonların da simgesi olan tek göz.
.......
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   97f131fc

Lady Gaga'nın tek gözü vurguladığı başka bir fotoğraf.

......
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   6e6ee683

Tek gözlü yeni Tarkan imajı.

.....
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   5bd45ae1

Baphomet'e benzetilmeye çalışılmış bir poz.

......
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   7e2f5dab

Jay-Z, üçgen içerisindeki tek gözü "resmen" gözümüze sokmuş.
.....

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   A00e03c3

Madonna ve tek göz pozu.

...
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   02b9c2dc

Madonna ve arkasındaki piramit ve üçgen tepesi.
.......

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   86a445e2
Lady Gaga'nın single kapağındaki göz makyajına dikkat edin. Sola doğru gittikçe aşağı kayıyor, Mısır'daki tek göz simgesi gibi. Ve photoshopla yapılan boynuzlar da cabası. (Alttaki Kylie Minogue)
.....

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   2c3e7ecf
Rihanna tek göz pozu. Sad

....
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   2091ee7e

Baphomet sembolünü ve üçgeni Umbrella videosunda canlandıran Rihanna.

Oha şu benzerliğe bakın kızlar ya !!!!
....
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   2fbe5918

Rihanna'dan başka bir tek göz pozu.

.....
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   234b4198

Erener'in etrafındaki dansçılar üçgeni oluştururken, içlerindeki Sertap Erener ise ellerini yukarda birleştirerek tek göz yapıyor.
........

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   356bbaea
Beyonce ve Baphomet sembolü.

..........

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   B95ea10a
Rihanna-S&M'den,arkadan geçen yazıya dikkat edin "The Princess of Illuminati" yazıyor!

........
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Cc8821c2

Yine bu da Rihanna'nın S&M klibinden bir bölüm,videoda hızlıca gösterilmiş bir sahne.

......
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Cb04519e

Shakira'nın tek göz pozu.

....
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Bccbbfa8

Shakira'nın kolyesi "tek göz" şeklinde.
.......
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Abbf578d

Gaga'nın bu konuda paranoyak olduğu şüphesiz.

........
İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   64898453

Drake ve onun Illuminati tişörtü.(tişörtün ön tarafındaki şekil)

.....

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   8f9ef8d6
Ele dikkat edin. Bu 666 anlamına gelir. Şeytanın, oğlunun dünyaya geleceği zamanı ve dünyanın sonunu temsil eder.

Arkadaşlar bunlar çok çok az bilgiler,alıntı yaptım fakat bu konuda çok araştırma yaptım.
Link vermek hiç istemiyorum,fakat bu çok önemli bir konu,kapalı olarak vericem.
Konuyla ilgilenmenizi çok istiyorum!.
Birçok sanatçı hakkında görsel kanıtlar var!
Lady Gaga'nın bu sistemde olduğu şüphesiz kesin!Jay-Z ve Beyonce ta öyle.
Ama Rihanna hakkında tereddütüm var.
Ayrıca Rihanna'nın S&M klibinin sonunda tek gözünü kapatıyorlar,fakat bu Rihanna'nın karşı çıktığı anlamlarına da gelebilir.
Rihanna hakkında çelişkili durumlardarn birini de şöyle dile getirebiliriz;
S&M klibinde gösterdiğim resimde arkadan geçen yazılarda; 'Rihanna Lezbiyen, Nicki Minajla ilişkisi var' gibi + ailesiyle problemler yaşadığı ile ilgili bir sürü yazı geçiyor ve Rihanna burada onlarla dalga geçmek istemiş oluyor.Yani onun hakkında çıkan dedikoduları iğneliyor zaten klibin bir başka bölümünde rihannayı bantlıyorlar ve muhabirler bakıp bakıp bir şeylerin üzerini çiziyorlar not defterlerinde bunlardan biride "The princess of illuminati" yazısı yani rihannanın böyle olmadıgına kanaat getirip üzerini çiziyor olabilirler.
Yani Rihanna konusunda kesin olarak böyle diyebileceğimiz bir sonuca varamayız.

Öldüm Paylaşıncaya kadar !
.Şok Oldu
um.
http://photoshop-tr.forumzen.com/forum
[K]ris-[B]use*
Alışan Üye
Alışan Üye
[K]ris-[B]use*

Doğum tarihi : 16/06/95
Lakap : (=BıDıK=)

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Cuma Şub. 18, 2011 4:07 pm

Oha !
İnanmıyorum ya..
Şok oldum.. :O
Şoktayım..
http://twilight-tr.forume.biz/
Kumsal
Admin
Admin
Kumsal

Doğum tarihi : 01/10/93

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Cuma Şub. 18, 2011 5:59 pm

Bende ya hiç haberim yoktu
Saol knka
Bi araştırıyım ben bunu
Feronia'
Admin
Admin

Doğum tarihi : 30/10/96
Lakap : Büş.

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Cuma Şub. 18, 2011 6:26 pm

İnanamadııım !
Şoktayım haleen ! Sertab Erener..Rihanna ??
Lady GaGa tüm kafayı bu örgütle bozmuş !
Söyleyecek söz bulamıyorum ki ? Ama araştırcam mutlakaa.
https://muhtesemyuzyil.ace.st
^Burcu~
Alışan Üye
Alışan Üye
^Burcu~

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1C.tesi Şub. 19, 2011 8:30 am

Kızlar bakın bi okuyun araştırmalarımdan bikaç sonuç derledim :
Kızlar bu çok kötü bişey biliyorsunuz .
şeytana ruhunu satıyorlar rresmen !
Ne insanlar var ya.
Hani demiş ya rihanna olmayabilir die
Ama bence rihanna bu örgütten biri.
Ben sanmıyorum dalga geçeceğini .!
Eğer dalga geçerse sonunun ne olacağını biliyor.
Ayrıca Rihanna Jay-z ile de düet yapmıştı.(Jay-z gayet açık ve net bu örgütten biri )
Demek ki belli bi bağlantısı olmalı.
O klibide incelemek Lazım aslında.
Hem eğer bu örgütün cinsellikle alakası var ise
lady gaga gayet kliplerinde belli ediyor bu durumu.
Onun yanı sıra rihanna da bu durumunıu kliplerde gösteriyor.
Yani lady gaga hem cinsellik içeriyor hem gözünü kapıtıyor bu örgütte var ise rihanna da gözünü kapatıyor ve cinsellik içerici klipleri var bu da bizi rihannanın bu örgtten olduğu anlamına geliyor.
biz bence daha rihanna bu örgtten değil demeyelim !
Kızlar dalga geçmiş olamaz ..
İLLUMİNATİ yazısı tanm anlaşıllmasın diye yazmış olmalı onları .
Katılıyor muusnuz ?
[K]ris-[B]use*
Alışan Üye
Alışan Üye
[K]ris-[B]use*

Doğum tarihi : 16/06/95
Lakap : (=BıDıK=)

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1C.tesi Şub. 19, 2011 9:30 am

Burcu'm haklısın bence..
Söylediklerşne katılıyorum..
http://twilight-tr.forume.biz/
^Burcu~
Alışan Üye
Alışan Üye
^Burcu~

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1C.tesi Şub. 19, 2011 9:45 am

Sağol knkam (:
Sweet Witch~
Üye
Üye
Sweet Witch~

Doğum tarihi : 20/10/95
Lakap : Buzlar Kraliçesi

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Paz Şub. 20, 2011 9:56 am

Ohaa..!!
Bunlar ne böyle..Çook şaşırdım.şok oldum yaa..!!!
Ben de araştırcam..
Sağol kankamm..Smile
^Burcu~
Alışan Üye
Alışan Üye
^Burcu~

MesajKonu: Geri: İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)    İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)   Icon_minitime1Paz Şub. 20, 2011 3:52 pm

Ya bende şok oldum ilk önce bi arkadaş dedi
bende baktım bu kadarını buldum .
Rica ettim knkaam <3

İlluminati!(çok önemli lütfen okuyun)
1 sayfadaki 1 sayfası