[K]ris-[B]use* Alışan Üye
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 17/02/11 Mesaj Sayısı : 71 Doğum tarihi : 16/06/95 Yaş : 29 Nerden : AnKaRa Lakap : (=BıDıK=)
| Konu: Beta - Aldattın Değil Mi? Cuma Şub. 18, 2011 12:52 pm | |
| Farklı bir şarkı.. Ama çok hoşuma gidiyor..
Neden böyle yaptın ya Bak seni çok sevmiştim ben ya Sende beni çok sevmiştin Ama sen onu da çok sevmiştin
Doğru söyle aldattın değil mi? aldattın değil mi? Onla yattın değil mi? Peki Bunun üstüne de bıraktın beni, bıraktın beni, bıraktın değil mi? tabi
Sahip olduğum her şeydin tatlım sen, O yüzden istanbula her şeyimi bıraktım. Gidip şimdi uzaklarda yaşıyacağım. Söyle bana altadırken senin nerdeydi aklın? Senin için galiba özel değilim, Şimdi mutlulukla arkandan söven biriyim? Hayır! Yaptıklarını yapmam ben özenti miyim? Lakin gelen bütün dudakları öper gibiyim Ben yüzünü görmek istemem verem etme Daha fazla lazım bana, lazım bak dezenfekte Aşk bu gününe kadar hep salaklarla yeter Hep devam ettim istediğin şeyler canım her erkekte var Ama şimdi her şey oldu bitti pişman mısın? Hiçte bile çünkü maymun iştahlısın Benle beraberken hep iş atmışın Yoksa benle olan sende feriştah mısın?
Doğru söyle aldattın değil mi? aldattın değil mi? Onla yattın değil mi? Peki Bunun üstüne de bıraktın beni, bıraktın beni, bıraktın değil mi? tabi
Aramızda yoktu gizli saklı, çizdi attı Biranda mutluluğumun pisti kaldı Bende, zaten aşka yoktu itikatım İyi mi yaptım? Bilmem ama ona bişey yazdım Erdem, güven 0 zaten; maske doldu heryer Olmuyo hiç matem, bu benim sorunum aslen Hasbel kader bugün de senle geçti resmen Anlatıcak şey çok var dedikodumu yap sen Böyle tecrubeyle yarılar gibiyim yolu Ondan bana , benden ona anı lazım değil Dostlarımca terbiyeli sayılan biriyim Onun başına küfür eklemeden adı lazım değil her şey oldu bitti pişman mısın? Hiçte bile çünkü maymun iştahlısın Benle beraberken hep iş atmışın Yoksa benle olan sende feriştah mısın?
Aldattın alçak kadın. Ahh kandım.. aldanmışım.. – Aldattın!. – Aldatmadım!. – Al aşkım bal.. Kan kaybım var. Bak kırık kalbim al kullan. Pılı pırtını topla ve kendinden utan . | |
|
Kumsal Admin
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 16/02/11 Mesaj Sayısı : 77 Doğum tarihi : 01/10/93 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Beta - Aldattın Değil Mi? Cuma Şub. 18, 2011 2:31 pm | |
| Dinlememiştim .. Teşekkürler =) | |
|
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 17/02/11 Mesaj Sayısı : 71 Doğum tarihi : 16/06/95 Yaş : 29 Nerden : AnKaRa Lakap : (=BıDıK=)
| |
^Burcu~ Alışan Üye
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 18/02/11 Mesaj Sayısı : 138 Doğum tarihi : 22/11/97 Yaş : 27 Nerden : AnkRa~ Lakap : Profesör (:
| Konu: Geri: Beta - Aldattın Değil Mi? Cuma Şub. 18, 2011 3:51 pm | |
| | |
|
| |